Castelul Bran se redeschide de 1 iunie

0
Aer aristocrat, muzică veche românească, vinuri de colecţie, mobilier de artă şi unul din top 10 castele medievale din lume! Acestea sunt ingredientele cu care Castelul Bran se redeschide de 1 iunie 2009.
„Redeschiderea oficiala a Castelul Bran pe 1 iunie este confirmata de avocatul arhiducelui Dominic de Habsburg, Corin Trandafir, informeaza Mediafax. Potrivit acestuia, ceremonia va avea loc de la ora 13.00 si va include un tur privat al castelului si lansarea unor vinuri de colectie purtand semnatura arhiducelui de Habsburg. Tot cu ocazia inaugurarii, va avea loc un concert de muzica veche romaneasca, sustinut de formatia Anton Pann.” Continuarea articolului pe Gardianul

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează