Cărţile Rare cu mare căutare

0

Editura Herald repune în cursa cititorilor Cărţile Rare cu mare căutare

Ocazie unică pentru Marii CititoriEditura Herald repune în cursa cititorilor Cărţile Rare cu mare căutare.

Cărţile Rare sunt lucrări valoroase, comori descoperite de cei mai rafinaţi şi exigenţi cititori. Editura Herald a adunat cărţi preţioase pentru a împlini cele mai arzătoare solicitări. Rămâneţi un Cititor Mare, descoperind Cărţile Rare!

* Stocurile sunt limitate. Campania durează până pe 10 mai. Descoperă care sunt cărţile rare, doar pe www.edituraherald.ro!

 

zid4-0_carti_rare_citor_mare_Herald

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează