Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Canvas London International Art Fair, oportunitate unica pentru o tanara artista romanca de a-si prezenta lucrarile de arta contemporana unui public international

0

Canvas London International Art Fair este o expozitie de fotografie, pictura, arta video si arta tridimensionala ce are loc la The Line Contemporany Art Space, la Londra. Expozitia consta in trei evenimente, “ The skin Project”, “ Out of balance “ si “Mixing identities”. Canvas este un targ international de arta care prezinta proiecte colective si solo ale unor artisti internationali de frunte si emergenti.

Ana Maria Guta este un artist emergent care picteaza in general cu culori acrilice pe panza cu sasiu sau carton panzat. Pasiunea pentru pictura s-a manifestat de mic copil, cand picta cu acuarele pe hartie, atunci fiind inspirata de icoanele pe care le vedea la biserica pe care o frecventa alaturi de bunici in fiecare duminica si sarbatoare caci asa i se cuvenea unui bun credincios. In timp, a renuntat la aceasta pasiune, iar in 2019 a hotarat sa isi urmeze propria cale a sufletului si astfel incepe sa picteze, sa exprime prin arta ceea ce simte, gandeste si sa impartaseasca propriul adevar. A invatat singura sa picteze, fara a urma o scoala de arte plastice. Ana Maria isi imortalizeaza viziunile, visurile si sentimentele intr-o maniera expresiva, contemporana, autentica, reusind sa transmita cu usurinta privitorului energia emotiei din timpul acelui unic moment prezent al creatiei. Influentele regasite in arta sa sunt din arta abstracta, natura, spiritualitate, Univers, opere ale lui Vincent van Gogh, stiinta, expresionism abstract, arta conceptuala si arta moderna.

artmajeur.com/anapodaru2090

In 2020 incepe sa participe la diverse competitii de arta online, lucrarile sale aflandu-se printre finalisti. Lucrarea “Attunement” este expusa in cadrul expozitiei ” 6th Annual Colorful Abstractions Art Exhibition – International Online Juried Exhibition” organizata de catre Fusion Art alaturi de alte 186 de lucrari exceptionale alese dintr-un total de 601 lucrari din pictura, fotografie si arta digitala, precum si arta tridimensionala ale unor artisti din SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, Germania, China, Franta, Japonia, India, Africa de Sud, Irlanda, Italia, Kuwait, Moldova, Oman, Filipine, Rusia, Spania si Emiratele Arabe Unite.

https://www.fusionartps.com/6th-annual-colorful…/

Lucrarea ” The gift of life ” este expusa in cadrul expozitiei internationale „Painting and photography” organizata de Art Room Gallery Online alaturi de alte 81 de opera de arta alese de catre juriu pentru a fi incluse in expozitie. Criteriile de evaluare ce au fost utilizate pentru evaluarea operei de artă sunt: creativitatea, interpretarea temei, originalitatea și calitatea artei, designul general, demonstrarea abilității artistice și utilizarea mediului.

http://www.artroomgalleryonline.com/current_exhibition.html

De asemenea, doua lucrari ale artistei, „Rebirth” si „Shapping destiny” vor fi expuse online publicului incepand cu data de 01.01.2021 in cadrul expozitiei „Open” organizata de Colors of Humanity Art Gallery in care au fost selectate lucrari din saptesprezece state americane si din alte 12 locații: Belarus, Canada, China, Republica Cehă, Germania, India, Kazahstan, Noua Zeelandă, România, Rusia, Suedia și Ucraina.

www.colorsofhumanityartgallery.com

Astfel, lucrarea “ The gift of life” a fost remarcata de catre grupul ITSLIQUID, ce are o experienta de peste 250 de expozitii de arta din intreaga lume si dousprezece targuri de arta. Coordonatoarea proiectului “Mixing identities” vine cu invitatia de a participa la Canvas London International Art Fair, ITSLIQUID fiind interesati de expunerea lucrarilor romancei in cadrul expozitiei ce va avea loc in perioada 05.02.2021 – 05.03.2021.

Conceptul MIXING IDENTITIES se bazează pe reconstrucția noilor identități: transformarea identităților noastre este esențială pentru a face față schimbărilor lumii contemporane. Procesul de a ne construi pe noi înșine trece prin relațiile continue cu identitățile altor persoane și identitățile comunităților, culturilor și societăților. Evenimentul va fi axat pe corpul uman ca un sistem în schimbare care ne conectează cu alte corpuri și spații pentru a percepe realitatea înconjurătoare; un sistem puternic de comunicare cu propriul limbaj și modalități infinite de exprimare. Invităm artiștii să analizeze părțile ascunse ale identităților noastre, printr-o experiență captivantă în interiorul fascinantului univers al labirintelor complexe ale conștiinței noastre.” ( ITSLIQUID Group )

www.itsliquid.com

Consider ca acest targ de arta este o oportunitate imensa de a oferi aripi pasiunii mele, o oportunitate de a-mi prezenta lucrarile unui public international format din profesionisti in calitate de curatori, galeristi, colectionari si editori care cauta sa publice si sa incurajeze cele mai bune talente de arta contemporana. “, a declarat Ana Maria Guta.

Participarea la un astfel de targ de arta implica costuri de expunere a lucrarilor din partea galeriei, costuri de transport pentru lucrari, precum si costuri ce implica transportul si cazarea artistilor pe durata desfasurarii intregii expozitii. Artistii sunt liberi să fie sponsorizați și susținuți de instituții, organizații, sponsori privați și delegații acestora.

Daca doriți să ajutați – aici sunt datele de cont:

IBAN: RO66INGB0000999908195835
Titular cont: Ana-maria Guta

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.