Cantaret roman de succes in …China! :)

1

Cântăreţul român de muzică pop Mugur Ciubăncan se bucură de admiraţia publicului chinez. Mugur este originar din Maramureş, și a emigrat în China în urmă cu 11 ani. El cântă piese în limba chineza şi în limba română, scrie romanialibera.ro.

Povestea de succes a tânărului Mugur Ciubăncan a fost prezentată în publicaţia China Daily.

Mugur Ciugancan (you can call him Wei Hua) stands out in the Four Seasons, a quiet Japanese restaurant near Beijing’s Solana mall. The young Romanian pop singer has just settled into a cozy booth after a week of rehearsal and recording for CCTV-15’s upcoming Spring Festival show Songs and Smiles.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.