Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Canotca PATZAIKIN este pregătită pentru piața internațională

0

La Salonul Nautic 2015, Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 a expus canotca premium, o ambarcațiune care poate concura de la egal la egal pe orice piață internațională, datorită parteneriatului încheiat de curând cu NATURE COLOURS.

Canotca, produsul-fanion al mișcării Rowmania, produsă la Tulcea de compania GENEZA, se realizează în prezent într-o variantă superioară, care beneficiază de produsele oferite cu generozitate prin parteneriatul cu Nature Colours.

canotca premium

WEST SYSTEM, fondat în 1995 în SUA, este cel mai vechi și probabil cel mai cunoscut sistem de adezivi epoxy pentru construcția și repararea bărcilor și ambarcațiunilor din lemn.

EPIFANES, brandul cu cele mai bune produse de întreținere pentru ambarcațiuni din Europa și cu unul dintre cele mai utilizate sisteme de acoperiri cu lacuri și culori pentru bărci și ambarcațiuni.

NATURE COLOURS distribuie cele doua branduri în Romania și susține în parteneriat cu Rowmania o calitate superioară a ambarcațiunilor produse sub brandul PATZAIKIN.

GENEZA este atelierul din Tulcea al lui Paul Vasiliu, marangozul care, alături de Ivan Patzaichin, a proiectat canotca, preluând caracteristicile de viteză și dinamism ale canoiei de competiție și meșteșugul constructorilor tradiționali ai lotcii pescărești din Deltă.

Canotca este un produs cu un design unicat, denumit astfel de la lotca, de la care preia materialul, și de la canoe, de la care preia liniile dinamice. Alături de lotca tradițională, canotca poate contribui la promovarea eco-turismului, ca activitate a turismului responsabil, și la creșterea atractivității sporturilor nautice.

Detalii suplimentare:

www.rowmania.ro / www.naturecolours.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.