Canotca PATZAIKIN este pregătită pentru piața internațională

0

La Salonul Nautic 2015, Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 a expus canotca premium, o ambarcațiune care poate concura de la egal la egal pe orice piață internațională, datorită parteneriatului încheiat de curând cu NATURE COLOURS.

Canotca, produsul-fanion al mișcării Rowmania, produsă la Tulcea de compania GENEZA, se realizează în prezent într-o variantă superioară, care beneficiază de produsele oferite cu generozitate prin parteneriatul cu Nature Colours.

canotca premium

WEST SYSTEM, fondat în 1995 în SUA, este cel mai vechi și probabil cel mai cunoscut sistem de adezivi epoxy pentru construcția și repararea bărcilor și ambarcațiunilor din lemn.

EPIFANES, brandul cu cele mai bune produse de întreținere pentru ambarcațiuni din Europa și cu unul dintre cele mai utilizate sisteme de acoperiri cu lacuri și culori pentru bărci și ambarcațiuni.

NATURE COLOURS distribuie cele doua branduri în Romania și susține în parteneriat cu Rowmania o calitate superioară a ambarcațiunilor produse sub brandul PATZAIKIN.

GENEZA este atelierul din Tulcea al lui Paul Vasiliu, marangozul care, alături de Ivan Patzaichin, a proiectat canotca, preluând caracteristicile de viteză și dinamism ale canoiei de competiție și meșteșugul constructorilor tradiționali ai lotcii pescărești din Deltă.

Canotca este un produs cu un design unicat, denumit astfel de la lotca, de la care preia materialul, și de la canoe, de la care preia liniile dinamice. Alături de lotca tradițională, canotca poate contribui la promovarea eco-turismului, ca activitate a turismului responsabil, și la creșterea atractivității sporturilor nautice.

Detalii suplimentare:

www.rowmania.ro / www.naturecolours.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează