Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Canalul lui Mos Craciun, de Sarbatori in grila digitala UPC

0

Canalul lui Mos Craciun (La Chaine Du Père Noël) este diponibil din aceasta saptamana pe pozitia 1 in grila digitala UPC. Canalul lui Mos Craciun este un pop-up channel, in limba franceza, disponibil in toate pachetele de televiziune digitala UPC (Familia sau Maxim) in perioada 25 noiembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, in intervalul orar 06:00-22:00.

Asadar, la UPC, Mos Craciun vine mai repede prin intermediul acestui nou canal pentru copii, disponibil pentru prima data in Romania. Este unul dintre cadourile de Craciun pentru toti copiii cu parinti abonati la UPC Digital TV, care se pot bucura de sarbatori alaturi de aventurile personajelor din My Little Pony – Best Gift Ever, Ucenicul lui Mos Craciun, Barbie si magia de Craciun si alte productii DreamWorks.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.