Campionii olimpiadei de chimie! 6 medalii romanesti!

1

Cum te simti cand citesti o astfel de stire? Cat de mult te bucuri ca esti roman?  Afla deci ca lotul olimpic de chimie al Romaniei a obtinut o medalie de argint si cinci de bronz la cea de a 44-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie “D. Mendeleev”! Competitia s-a desfasurat la Baku in Azerbaidjan din 27 aprilie pana ieri, 3 mai 2010.

Potrivit adevarul.ro „Medalia de argint a fost obţinută de Nicolae Crainic, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional din Iaşi. Medaliile de bronz au fost adjudecate de Ioana Zamfir, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” din Iaşi, Claudia Mihaela Pop, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Silvania” din Zalău, Dan Mihai Mercea, elev în clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” din Oradea, Octav Căldăraru şi Petre Buciu, ambii elevi în clasa a XII-a la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.