Campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine”

0

OKTAL.ro invită ONG-urile în campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine”

Cei care au nevoie de sprijin pentru a-și perfecționa educația sau cariera și proiectele ONG-urilor din România au, de-acum, o șansă în plus să-și atingă obiectivele: luni, 9 mai a.c., începe campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine”, care susține financiar și cu echipament IT cazuri sociale și proiecte educaționale sau ecologice ale societății civile.

Astăzi, un computer performant, alături de perseverență, poate face cu adevărat diferența intre reușită și eșec în educație sau în carieră, după cum un mic proiect demarat mai mult cu suflet decât cu bani poate prinde aripi dacă beneficiază de sprijinul necesar la momentul oportun. Iată de ce campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine” invită deopotrivă ONG-uri și oameni ambițiosi, cu planuri și vise, să-și înscrie proiectele în care cred sau cazurile sociale pe care vor să le ajute, să-și facă poveștile cunoscute, să susțină și să accepte susținere.

Cel mai convingător proiect înscris în campanie va fi cu un pas mai aproape de obiectivul propus, câștigând un premiu de 1000 USD, în timp ce participantul care l-a propus își va duce mai ușor la îndeplinire acțiunile cu ajutorul unui laptop Dell N5010. Premiile sunt oferite de organizatorul campaniei, magazinul online www.Oktal.ro, care are în vedere și alte acțiuni similare după aceasta ediție-pilot.

„În cei 14 ani de activitate, am evoluat, alături de clienții nostri, de la computerele voluminoase din anii ’90 la notebook-urile subțiri cu funcții multimedia, am descoperit Internetul și noile aplicații de comunicare. Azi, toate acestea fac parte din viața noastră și sunt necesare oricui, acasă și la serviciu, în educație și în activitatea profesională. Prin această campanie, vrem să contribuim și noi la reușita proiectelor de care toți, împreună, avem nevoie”, a declarat Dan Dumitrescu, General Manager Oktal.ro.

Campania se va desfășura după cum urmează:

  • 9-31 mai 2011: Perioada de înscriere. Fiecare participant, persoană fizică sau juridică, nominalizează un singur caz social / proiect, selectat după propriile criterii, unilateral sau în colaborare cu cititorii propriului site sau cu partenerii.
  • 1 – 15 iunie 2011: Oktal.ro afișează proiectele și cazurile nominalizate de participanți, iar aceștia le votează, exceptand propriul caz, cu 3 note: 10, 5, 1.
  • 16 iunie 2011: Se centralizează datele și se anunță câștigătorii, respectiv cazul / proiectul cu cele mai multe voturi și participantul care l-a propus.
  • 16 – 30 iunie 2011: Participanții publică pe propriul site rezultatele votării. Se înmânează premiile câștigătorilor.

Toate informațiile privind desfășurarea campaniei, precum și regulamentul de participare sunt disponibile în pagina http://www.oktal.ro/campanie/tehnologia-de-azi/inscriere.htm

Parteneri: MaiMultVerde.ro, RadioLynx.ro, LumeBuna.ro, Obisnuit.eu, SwissPlan.biz.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.