Campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine”

0

OKTAL.ro invită ONG-urile în campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine”

Cei care au nevoie de sprijin pentru a-și perfecționa educația sau cariera și proiectele ONG-urilor din România au, de-acum, o șansă în plus să-și atingă obiectivele: luni, 9 mai a.c., începe campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine”, care susține financiar și cu echipament IT cazuri sociale și proiecte educaționale sau ecologice ale societății civile.

Astăzi, un computer performant, alături de perseverență, poate face cu adevărat diferența intre reușită și eșec în educație sau în carieră, după cum un mic proiect demarat mai mult cu suflet decât cu bani poate prinde aripi dacă beneficiază de sprijinul necesar la momentul oportun. Iată de ce campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine” invită deopotrivă ONG-uri și oameni ambițiosi, cu planuri și vise, să-și înscrie proiectele în care cred sau cazurile sociale pe care vor să le ajute, să-și facă poveștile cunoscute, să susțină și să accepte susținere.

Cel mai convingător proiect înscris în campanie va fi cu un pas mai aproape de obiectivul propus, câștigând un premiu de 1000 USD, în timp ce participantul care l-a propus își va duce mai ușor la îndeplinire acțiunile cu ajutorul unui laptop Dell N5010. Premiile sunt oferite de organizatorul campaniei, magazinul online www.Oktal.ro, care are în vedere și alte acțiuni similare după aceasta ediție-pilot.

„În cei 14 ani de activitate, am evoluat, alături de clienții nostri, de la computerele voluminoase din anii ’90 la notebook-urile subțiri cu funcții multimedia, am descoperit Internetul și noile aplicații de comunicare. Azi, toate acestea fac parte din viața noastră și sunt necesare oricui, acasă și la serviciu, în educație și în activitatea profesională. Prin această campanie, vrem să contribuim și noi la reușita proiectelor de care toți, împreună, avem nevoie”, a declarat Dan Dumitrescu, General Manager Oktal.ro.

Campania se va desfășura după cum urmează:

  • 9-31 mai 2011: Perioada de înscriere. Fiecare participant, persoană fizică sau juridică, nominalizează un singur caz social / proiect, selectat după propriile criterii, unilateral sau în colaborare cu cititorii propriului site sau cu partenerii.
  • 1 – 15 iunie 2011: Oktal.ro afișează proiectele și cazurile nominalizate de participanți, iar aceștia le votează, exceptand propriul caz, cu 3 note: 10, 5, 1.
  • 16 iunie 2011: Se centralizează datele și se anunță câștigătorii, respectiv cazul / proiectul cu cele mai multe voturi și participantul care l-a propus.
  • 16 – 30 iunie 2011: Participanții publică pe propriul site rezultatele votării. Se înmânează premiile câștigătorilor.

Toate informațiile privind desfășurarea campaniei, precum și regulamentul de participare sunt disponibile în pagina http://www.oktal.ro/campanie/tehnologia-de-azi/inscriere.htm

Parteneri: MaiMultVerde.ro, RadioLynx.ro, LumeBuna.ro, Obisnuit.eu, SwissPlan.biz.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează