Campania „Orasul de vis” de la EVZ! Acum Cluj Napoca!

1

Am aflat de curând despre campania „Oraşul de vis” lansată de EVZ.  Jurnaliştii îşi propun ca împreună cu cititorii, să decidă care este cel mai apreciat şi mai bun oraş din România!

Potrivit articolului evz.ro „au fost alese 15 oraşe, cu populaţia de peste 150.000 de locuitori: Arad, Bacău, Braşov, Brăila, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Timişoara şi Bucureşti.”

Primul oraş cu care a debutat campania „Oraşul de vis” a fost Aradul. Ediţia curentă a ziarului propune spre dezbatere oraşul Cluj. În continuare câteva rânduri din articolul publicat de EVZ.

Cluj, oraş de vis!

„Istoria post-decembristă a început tragic la Cluj-Napoca, 11 locuitori având să devină, în urma acelor evenimente, eroi ai Revoluţiei. Trecutul s-a „jucat” cu patriotismul, în timpul Primului Război Mondial, clujenii fiind obligaţi să lupte împotriva fraţilor de dincolo de Carpaţi. Una dintre capitalele istorice ale Transilvaniei, oraşul se poate lăuda cu una dintre cele mai atractive economii locale din România, în special în domeniile serviciilor financiare şi IT.”

foto EVZ

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.