Campania optimistilor premiata la nivel international!

0

Pufuletii Gusto si campania lor pro-optimism au fost premiati anul acesta la trei dintre cele mai importante competitii de PR din lume!
Au obtinut un Silver Lion la festivalul Cannes Lions, premiul pentru cea mai buna campanie de PR din Europa de Est la SABRE Awards si trofeul unei categorii la IPRA Golden World Awards.

Gusto a devenit si partenerul unui eveniment cu intrare libera organizat de Evensys, Optimism, care in doua editii anuale invita speakeri inspirationali din diferite domenii. Este vorba de Optimism despre care am publicat si noi informatii!

Aflati de ce pufuletii din Baicoi au fost pe gustul juratilor internationali intr-un amplu articol publicat de wall-street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează