Campania „Mari Români la Veneţia”

0

ICR duce din nou imaginea României peste hotare! Şi face acest lucru foarte bine! In perioada 1 – 30 iunie 2009 la Veneţia, odată cu debutul celei de-a 53-a ediţii a Bienalei de Artă, România este „reprezentată” de 10 zece personalităţi culturale. Cine sunt aceştia? Care este impactul asupra participanţilor la Bienală? Află detaliile acestui proiect accesând site-ul oficial al Institutul Cultural Român.
eliade1„Zece personalităţi culturale reprezintă imaginea României în campania vizuală Mari Români la Veneţia. In perioada 1 – 30 iunie 2009, odată cu debutul celei de-a 53-a ediţii a Bienalei de Artă de la Veneţia, Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică organizează campania vizuală intitulată „Grandi Romeni a Venezia” („Mari români la Veneţia”), cu scopul de a atrage atenţia asupra unor personalităţi culturale româneşti de renume internaţional sau care au avut legatură cu Veneţia şi Italia şi de a contribui astfel la generarea unui interes pozitiv din partea italienilor şi a zecilor de mii de turişti din întreaga lume pentru România. Personalităţile selectate sunt: Vasile Alecsandri, Corneliu Baba, Nicolae Iorga, Constantin Brâncuşi, Regina Elisabeta a României (poeta Carmen Sylva), Emil Cioran, Mircea Eliade, Eugen Ionescu, Gheorghe Petraşcu şi George Enescu.” Continuarea pe site-ul ICR.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează