Campania “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” continua cu interviul CharityGift, cu Tea Vasilescu, actual voluntar si fost coordonator CharityGift.ro

0

Campania “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” continua cu interviul CharityGift, cu Tea Vasilescu, actual voluntar si fost coordonator CharityGift.ro

REPER21, ANPCDEFP si CRIES stimuleaza societatea civila la un dialog despre dezvoltarea durabila! Campania consta in 35 de interviuri video cu reprezentanti ai ONG-urilor, care vorbesc despre cum contribuie propriile lor activitati la dezvoltarea durabila. Societal invita toate organizatiile non-profit sa difuzeze principiile de echitate sociala, echilibrul mediului si eficacitate economica. Aflati cum se pot implica ONG-urile pe pagina campaniei Societal.

Printre interviurile Societal se numara si Asociatia CharityGift. Acest proiect de voluntariat 100% este dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina.

Cum contribuie CharityGift la dezvoltarea durabila?

“CharityGift exista de 2 ani. Cand am lansat site-ul am inceput de la 20 de furnizori iar acum avem peste 80. Avem foarte multe ONG-uri inscrise. Multe dintre ele nu au fost inca alese de catre un furnizor asa ca in continuare incercam sa incurajam firmele, magazinele online, chiar si corporatii care au anumite produse, sa le posteze pe CharityGift si in acest fel sa doneze.”

“Ne-am dorit dintotdeauna sa folosim hartie recilata sau sa ne implicam cat mai mult in viata ONG-urilor astfel incat sa le oferim si lor optiunea de finantare alternativa. Din punctul meu de vedere acesta este unul dintre aspectele de dezvoltare durabila in care noi ne-am implicat. […] Ne-am dat seama ca suntem in raza de actiune a celor de la ViitorPlus care au lansat Recicleta am zis ca nu e un efort foarte mare sa colectam toata hartia pe care o folosim in mod normal.”

www.CharityGift.ro

Urmariti campania pe www.societal.ro.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează