„Ca europeni, nu trebuie să renunţăm niciodată la valorile care sunt atât de aproape de inimile noastre, valori pe care atacul de astăzi a încercat să le submineze: libertatea presei şi de exprimare, toleranță şi respect reciproc”

0

sursa: Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania

Martin Schulz despre atentatul terorist impotriva redactiei Charlie Hebdo

unnamed
Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European:

„În numele Parlamentului European, transmit sincere condoleanțe familiilor şi prietenilor victimelor atacului terorist care a avut loc astăzi la sediul din Paris al publicației săptămânale Charlie Hebdo.

Suntem profund șocați de această crimă atroce care este un afront adus societăţii civilizate şi condamnăm fără rezerve asemenea acte de violență.

Ca europeni, nu trebuie să renunţăm niciodată la valorile care sunt atât de aproape de inimile noastre, valori pe care atacul de astăzi a încercat să le submineze: libertatea presei şi de exprimare, toleranță şi respect reciproc.

E un moment de mare tristețe care cere o reacţie puternică şi demnă. Oricare ar fi părerile şi credinţele noastre religioase, trebuie să fim puternici şi uniți împotriva acestor acte de violență. Fac un apel la toți cetățenii să apărăm împreună valorile în care credem.

De asemenea, le doresc o recuperare rapidă tuturor celor răniți.”

Declaraţia în format audio-video este disponibilă la link-ul
http://ec.europa.eu/avservices/video/player.cfm?ref=I097327&sitelang=en

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează