Burse pentru studentii cu dizabilitati de la Google

0

Google a lansat un program de burse pentru studentii cu dizabilitati, Google Europe Scholarship! Programul are ca scop incurajarea acestor tineri sa exceleze in studiile lor.

Bursele Google Europe Scholarship se vor acorda in functie de performantele academice ale candidatilor si a pasiunii demonstrate in domeniul informaticii, o bursa fiind in valoare de 7.000 euro pentru anul universitar 2010-2011. Ştirea bună a fost publicată pe site-ul Ştiri ONG dar noi am aflat despre bursele Google de pe lumebuna.ro

logo-google

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează