Burse pentru jurnalistilor / 7 630 de euro

0

Program de burse adresat jurnalistilor europeni, inclusiv celor din Romania

Fundatia ERSTE sprijina programul de Burse Milena Jesenska initiat de Institutul pentru Stiinte Umane din Viena, care ofera jurnalistilor din Europa, inclusiv celor din Romania, din presa scrisa, TV si online oportunitatea de a se dedica pe o perioada de trei luni unei teme de cercetare, intr-una din zonele de interes ale Institutului. Intre acestea se numara: solidaritate sociala/surse de inegalitate sociala, religie & secularism, cultura si institutii: Europa Centrala si de Est in context global. In plus, anul acesta sunt incurajate propunerile de proiecte care se concentreaza pe drepturile omului. Pentru detalii suplimentare privind domeniile de cercetare puteti vizita:

http://www.iwm.at/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=92

Jurnalistii selectati vor beneficia de o bursa de 7.630 de euro, un birou dotat cu acces la e-mail si internet, instrumente de cercetare disponibile in cadrul Institutului si alte resurse folositore in Viena.  De asemenea, in cadrul programului se ofera o suma de pana la 1.820 de euro pentru deplasari in scopul cercetarii in tarile din vecinatatea Austriei.

Deadline-ul pentru aplicatii este 15 aprilie 2011.

Documente necesare pentru aplicatii:

  • formularul de aplicare – poate fi descarcat de pe site (http://info.iwm.at/milena11.zip) sau solicitat prin fax (0043 13 13 58 30) ori email (fellowships@iwm.at);
  • o propunere de proiect bine structurata, scrisa in limba engleza, care sa nu depaseasca trei pagini;
  • un CV în limba engleza;

Toate informatiile referitoare la criteriile de eligibilitate, procedura de aplicare sunt pe site-ul institutului:

http://www.iwm.at/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid=90

PS: Multumim Mariana pentru informatie!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează