Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Burse pentru jurnalistilor / 7 630 de euro

0

Program de burse adresat jurnalistilor europeni, inclusiv celor din Romania

Fundatia ERSTE sprijina programul de Burse Milena Jesenska initiat de Institutul pentru Stiinte Umane din Viena, care ofera jurnalistilor din Europa, inclusiv celor din Romania, din presa scrisa, TV si online oportunitatea de a se dedica pe o perioada de trei luni unei teme de cercetare, intr-una din zonele de interes ale Institutului. Intre acestea se numara: solidaritate sociala/surse de inegalitate sociala, religie & secularism, cultura si institutii: Europa Centrala si de Est in context global. In plus, anul acesta sunt incurajate propunerile de proiecte care se concentreaza pe drepturile omului. Pentru detalii suplimentare privind domeniile de cercetare puteti vizita:

http://www.iwm.at/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=92

Jurnalistii selectati vor beneficia de o bursa de 7.630 de euro, un birou dotat cu acces la e-mail si internet, instrumente de cercetare disponibile in cadrul Institutului si alte resurse folositore in Viena.  De asemenea, in cadrul programului se ofera o suma de pana la 1.820 de euro pentru deplasari in scopul cercetarii in tarile din vecinatatea Austriei.

Deadline-ul pentru aplicatii este 15 aprilie 2011.

Documente necesare pentru aplicatii:

  • formularul de aplicare – poate fi descarcat de pe site (http://info.iwm.at/milena11.zip) sau solicitat prin fax (0043 13 13 58 30) ori email (fellowships@iwm.at);
  • o propunere de proiect bine structurata, scrisa in limba engleza, care sa nu depaseasca trei pagini;
  • un CV în limba engleza;

Toate informatiile referitoare la criteriile de eligibilitate, procedura de aplicare sunt pe site-ul institutului:

http://www.iwm.at/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid=90

PS: Multumim Mariana pentru informatie!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.