Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Burse pentru Jurnalisti. Deadline-ul pentru aplicatii este 10 aprilie 2012

0

Milena Jesenská Fellowships for Journalists

Ne face placere sa va anuntam deschiderea programului de Burse pentru Jurnalisti “Milena Jesenska”, sesiunea 20112-2013. Initiat de Institutul pentru Stiinte Umane din Viena cu sprijinul Fundatiei ERSTE, acest program ofera jurnalistilor din presa scrisa, TV si online oportunitatea de a se dedica pe o perioada de trei luni unei teme de cercetare, intr-una din zonele de interes ale Institutului. Intre acestea se numara: solidaritate sociala/surse de inegalitate sociala, religie & secularism, cultura si institutii: Europa Centrala si de Est in context global.Pentru detalii suplimentare privind domeniile de cercetare puteti vizita: www.iwm.at

Jurnalistii selectati vor beneficia de o bursa de 7.630 de euro, un birou dotat cu acces la e-mail si internet, instrumente de cercetare disponibile in cadrul Institutului si alte resurse folositore in Viena.  De asemenea, in cadrul programului se ofera o suma de pana la 1.820 de euro pentru deplasari in scopul cercetarii in tarile din vecinatatea Austriei.

Deadline-ul pentru aplicatii este 10 aprilie 2012.

Documente necesare pentru aplicatii:

– formularul de aplicare – poate fi descarcat de pe site (download here) sau solicitat prin fax (0043 13 13 58 30) ori email (fellowships@iwm.at);

– o propunere de proiect bine structurata, scrisa in limba engleza, care sa nu depaseasca trei pagini;

– un CV în limba engleza;

Toate informatiile referitoare la criteriile de eligibilitate, procedura de aplicare etc. le puteti gasi  pe site-ul Institutului:

www.iwm.at

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.