Burse pentru artistii plastici si muzicienii romani / inscrieri pana pe data de 15 noiembrie 2010

0

Valoarea unei burse este de 4545 Euro, iar durata stagiului este de trei luni. Aceasta este oferta de burse pentru artiştii plastici şi muzicienii români în programul  „Constantin Brâncuşi“ şi „George Enescu“, oferite de Institutul Cultural Român la Cité Internationale des Arts din Paris.

Se mai pot face inscrieri pana pe data de 15 noiembrie 2010.

Programul se adresează profesionistilor care au studiile universitare de specialitate încheiate, cu performanţe recunoscute în domeniu, potrivit hotnews.ro. Beneficiarii burselor vor fi găzduiţi şi vor putea lucra la proiectele propuse în atelierul închiriat de România la Cité Internationale des Arts.

Intra pe site-ului www.icr.ro ca sa vezi care sunt documente necesare pentru înscriere.

PS: Multumim Oana Petria!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează