Burse de studiu în România

0

Tinerii din comunităţile româneşti din Ucraina, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Republica Moldova, Albania, Ungaria pot aplica la programele de burse de studiu în România.
MAE şi MECI încep preselecţia pentru burse de studiu în România destinate diasporei.
“Tinerii din comunităţile de români din ţările vecine, care doresc să înveţe în România în anul şcolar 2009-2010, pot începe – unii chiar de astăzi, 6 iulie – să depună dosarele la sediile misiunilor diplomatice ale României în vederea preselecţiei, informează un comunicat al Ministerului de Externe.” anunţă realitatea.net

Mai multe informaţii despre acest subiect sunt pe site-ul realitate.net sau pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează