Bursa romaneasca este locul 10 in lume!

0

Bursa românească are rezultate spectaculoase, având printre cele mai mari creșteri din lume la începutul anului 2010! Potrivit articolului publicat de ziarero.realitatea.net România ocupă poziţia a zecea într-un clasament privind evoluţia a 82 de Burse din întreaga lume!

Clasamentul este realizat de compania de cercetare Bespoke Investment Group din Marea Britanie. Indicele BET al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), care include evoluţia celor mai lichide zece acţiuni, a urcat cu 7,2%, în primele săptămâni din an.

„Bursa românească a crescut constant până pe 11 ianuarie. După această dată, a avut zile cu evoluţii atât în sus, cât şi în jos. În fruntea topului britanicilor se plasează piaţa de capital din Estonia, care a urcat cu peste 30%.”

bursa-de-valori

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează