Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bursa Gabriela Tudor in management cultural 2013

0

www.gabrielatudor.ro

Gabriela Tudor (1957-2009)

Vrei sa te dezvolti profesional in zona managementului cultural ? Esti la inceput de drum, vrei sa realizezi un proiect cultural si ai nevoie de sprijin financiar ? Vrei sa participi la un curs de management cultural in strainatate sau sa devii membru al unei retele culturale importante si nu ai banii necesari ? Atunci aplica pina pe 30 martie 2013 la bursa Gabriela Tudor in management cultural 2013.
Bursa in valoare de 3.000 €, are ca obiectiv sprijinerea formarii profesionale si a mobilitatii managerilor culturali la inceput de drum, precum si a proiectele lor culturale. Data limita de depunere a dosarelor de candidatura este 30 martie 2013 iar selectia va fi realizata de o comisie internationala in cursul lunii aprilie. Informatii detaliate despre aceasta oportunitate de dezvoltare profesionala sunt disponibile in documentul din atasament. Cei interesati sa aplice sunt rugati sa trimita un mesaj la adresa bursa@gabrielatudor.ro pentru a primi formularul de candidatura.
Bursele „Gabriela Tudor” lansate de Fundația Gabriela Tudor în 2009 îşi propun să păstreze vie memoria unuia dintre puţinii manageri culturali vizionari pe care i-a avut România. Gabriela Tudor a fost o persoană de excepție care, prin iniţiativele şi proiectele realizate, ca şi prin sprijinul direct acordat artiştilor şi organizaţiilor culturale, a avut un rol esential in dezvoltarea scenei artistice romanesti. 

Bursa Gabriela Tudor 2013 este o inițiativă United Experts/Fundaţia Gabriela Tudor realizata cu sprijinul financiar oferit de Maria Rus Bojan, Fundatia Project Stichting din Amsterdam si Programul Cultural Elvetian in Romania.
Fundata a demarat o campanie de strangere de fonduri care are ca obiectiv strangerea sumei de 3000 €, pentru continuarea bursei in 2014. Persoanele si firmele interesate sa sprijine organizarea in continuare a bursei Gabriela Tudor o pot face printr-o donatie in conturile speciale deschise de catre Fundatia Gabriela Tudor la Raiffaisen Bank, Agentia Piata Amzei dupa cum urmeaza:
Cont IBAN lei: RO72 RZBR 0000 0600 0848 5433
Cont IBAN euro: RO97 RZBR 0000 0600 1381 2223
sau printr-o donatie in numerar la sediul studioului ZonaD – Paradis Serial, str. Iulia Hasdeu nr. 3, spatiu administrat de Fundatia Gabriela Tudor. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.