Bursa Gabriela Tudor in management cultural 2013

0

www.gabrielatudor.ro

Gabriela Tudor (1957-2009)

Vrei sa te dezvolti profesional in zona managementului cultural ? Esti la inceput de drum, vrei sa realizezi un proiect cultural si ai nevoie de sprijin financiar ? Vrei sa participi la un curs de management cultural in strainatate sau sa devii membru al unei retele culturale importante si nu ai banii necesari ? Atunci aplica pina pe 30 martie 2013 la bursa Gabriela Tudor in management cultural 2013.
Bursa in valoare de 3.000 €, are ca obiectiv sprijinerea formarii profesionale si a mobilitatii managerilor culturali la inceput de drum, precum si a proiectele lor culturale. Data limita de depunere a dosarelor de candidatura este 30 martie 2013 iar selectia va fi realizata de o comisie internationala in cursul lunii aprilie. Informatii detaliate despre aceasta oportunitate de dezvoltare profesionala sunt disponibile in documentul din atasament. Cei interesati sa aplice sunt rugati sa trimita un mesaj la adresa bursa@gabrielatudor.ro pentru a primi formularul de candidatura.
Bursele „Gabriela Tudor” lansate de Fundația Gabriela Tudor în 2009 îşi propun să păstreze vie memoria unuia dintre puţinii manageri culturali vizionari pe care i-a avut România. Gabriela Tudor a fost o persoană de excepție care, prin iniţiativele şi proiectele realizate, ca şi prin sprijinul direct acordat artiştilor şi organizaţiilor culturale, a avut un rol esential in dezvoltarea scenei artistice romanesti. 

Bursa Gabriela Tudor 2013 este o inițiativă United Experts/Fundaţia Gabriela Tudor realizata cu sprijinul financiar oferit de Maria Rus Bojan, Fundatia Project Stichting din Amsterdam si Programul Cultural Elvetian in Romania.
Fundata a demarat o campanie de strangere de fonduri care are ca obiectiv strangerea sumei de 3000 €, pentru continuarea bursei in 2014. Persoanele si firmele interesate sa sprijine organizarea in continuare a bursei Gabriela Tudor o pot face printr-o donatie in conturile speciale deschise de catre Fundatia Gabriela Tudor la Raiffaisen Bank, Agentia Piata Amzei dupa cum urmeaza:
Cont IBAN lei: RO72 RZBR 0000 0600 0848 5433
Cont IBAN euro: RO97 RZBR 0000 0600 1381 2223
sau printr-o donatie in numerar la sediul studioului ZonaD – Paradis Serial, str. Iulia Hasdeu nr. 3, spatiu administrat de Fundatia Gabriela Tudor. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează