Bursa de la Bucuresti este pe locul 3!

1

Bursa de la Bucuresti este pe locul 3 din punct de vedere al performantei intr-un top cu 81 de institutii, potrivit Romanian Times.

„The Bucharest Bourse, third in the world by performance. The Bucharest Stock Exchange has come third in a first quarter country stock market performance ranking drawn up by UK Bespoke Investment Group market research company. The ranking included 81 stock markets.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.