Bucuresti, locul 8 in topul destinatiilor din Europa cu cea mai buna reputatie in randul turistilor! Si nu e gluma…

0

Incredibil! Pare o stire -gluma, dar se pare ca nu e asa…

Bucurestiul este pe locul 8 intr-un top privind destinatiile din Europa cu cea mai buna reputatie in randul turistilor! Potrivit clasamentului alcatuit de www.trivago.co.uk depasim orase cu traditie precum Roma, Paris, Munchen, Madrid sau Atena.

Pe ultimele locuri in ierarhia realizata de www.trivago.co.uk s-au clasat orasele britanice Birmingham si Londra, potrivit marketwatch.com.

Mai multe informatii pe wall-street.ro

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează