Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bronz pentru Galaţi şi Brăila la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică desfăşurată în India

0

Doi membrii ai Astroclubului “Călin Popovici”, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Observatorului Astronomic al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi au obţinut rezultate foarte bune la cea de a X-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică, care s-a desfăşurat în perioada 9 – 19 decembrie 2016 în Bhubaneswar – India.

delegatia-romaniei-in-india

Astfel, Cosmin Andrei (16 ani) din Galaţi şi Radu Andrei (16 ani) din Brăila au reuşit să câştige medalia de bronz la aceast concurs  ştiinţific internaţional. De foarte mulţi ani, ei se pregătesc în cadrul Planetariului şi Observatorului astronomic al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, unde se derulează un program de pregătire pentru proba observaţională a olimpiadei de astronomie şi astrofizică. Trebuie menţionat faptul că în India au concurat 234 de participanţi din 42 de ţări.

radu-andrei-stanga-si-cosmin-andrei-dreapta

Îi felicităm pe cei doi performeri şi să le urăm succes în continuare !

Web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.