Bronz la gimnastica si semifinale la tenis! Bravooo!

0

Vesti bune din sport!

Gimnasta Amelia Racea a câştigat, vineri, medalia de bronz în finală la individual compus la Campionatele Europene de la Berlin, anunta MEDIAFAX. Diana Chelaru s-a clasat pe locul patru tot la Campionatele Europene de la Berlin.

Tenismanul roman Victor Hănescu s-a calificat  în semifinalele turneului de la Casablanca, dotat cu premii în valoare totală de 398.250 de euro, potrivit MEDIAFAX.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează