Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

British Council promovează studiile în Marea Britanie în cinci licee de Artă din România

0

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) se alătură demersului British Council de promovare a studiilor în Marea Britanie în liceele de artă din mai multe orașe din țară.

În perioada 2-5 iunie 2014, Dl. Conf. univ. Andy Joule, reprezentant al  University of the Creative Arts (UCA) vizitează cinci licee de arte din diferite orașe din România. Aceștia, împreună cu voluntari LSRS le vor prezenta elevilor din liceele de profil posibilitățile de a studia în Marea Britanie. La inițiativa British Council, vor avea loc mai multe întâlniri cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, dar și cu elevii acestora.

poza caravana

Liga Studenților Români din Străinătate susține și se alătură acestui eveniment. Astfel, Caravana LSRS va intersecta traseul evenimentului British Council, iar voluntari ai LSRS vor fi prezenți alături de oaspeții din Marea Britanie pentru a le vorbi tinerilor despre posibilitatea de a studia în Marea Britanie, dar și în alte țări ale lumii.

Programul seminariilor British Council:

2 iunie 2014 – București, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” – ora 12:00

3 iunie 2014 – Brașov, Liceul de Artă „Hans Mattis Teutsch” – ora 10:00

4 iunie 2014 – Sibiu, Liceul de Artă din Sibiu – ora 10:00

– Alba Iulia, Liceul de Arte „Regina Maria” – ora 14:00

5 iunie 2014 – Cluj Napoca, Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea” – ora 10:00

– Cluj Napoca, Transylvania College, ora 14:00

Programul complet, precum și alte informații despre eveniment puteți găsi pe site-ul http://lsrs.ro/caravana,  dar și pe blogul GoStudy http://gostudy.lsrs.ro/caravana/.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.