Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Break Your Barriers, evenimentul unde tinerii află ce oportunități de dezvoltare au

0

AIESEC România organizează evenimentul Break Your Barriers

Break Your Barriers, evenimentul unde tinerii află ce oportunități de dezvoltare au

Evenimentul online Break Your Barriers are loc în data de 13 Noiembrie 2020, începând cu ora 18:00. Destinat tinerilor, va oferi acestora posibilitatea de a explora oportunități internaționale de voluntariat din confortul propriei case. Participanții vor putea afla mai multe despre proiecte care aduc impact și despre țările partenere în care pot călători pentru a se dezvolta în vara lui 2021. Evenimentul încurajează tinerii să aibă curajul de a-și depăși limitele și de a ieși din zona de confort pentru a putea sa își atingă potențialul.

Participanții vor afla ce presupune Global Volunteer, program prin intermediul căruia tinerii din România pot să descopere arta voluntariatului, să contribuie la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ONU și să călătorească în același timp!

Între 1 iunie 2019 și 31 august 2019, peste 260 de tineri au plecat în stagii de voluntariat prin intermediul programului Global Volunteer în România. Scopul lor a fost să contribuie la ceea ce înseamnă agenda 2030 propusă de Națiunile Unite în anul 2015, care reprezintă un program universal de acțiune global în domeniul dezvoltării durabile.

Prin intermediul programului Global Volunteer, AIESEC România a ajutat acești tineri să aducă un impact care contează în lume acolo unde este cel mai mare nevoie de el. Majoritatea voluntarilor și-au exprimat dorința de a contribui în proiecte din Turcia, Egipt și Grecia. Din acest motiv, reprezentanți din aceste țări vor fi prezenți la eveniment pentru a oferi mai multe detalii despre proiectele accesibile în momentul de față și a răspunde la întrebări.

În contextul răspândirii virusului COVID-19, evenimentul va avea loc 100% online, pentru siguranța tuturor participanților.

Moderatorul acestui eveniment va fi Cristian Stan, scriitor și influencer, pasionat de dezvoltare personală.

Ultimele noutăți vor fi adăugate pe evenimentul de pe facebook BreakYourBarriers, iar înscrierile se pot face în doar 3 minute accesând acest link: bit.ly/BYB20Subscribe.

Despre AIESEC:

AIESEC este cea mai mare organizație din lume condusă de tineri, prezentă în peste 110 țări și teritorii, 2500 de universități, cu peste 5000 de parteneri și 40.000 de experiențe interculturale oferite pe an. Scopul organizației este de a dezvolta abilitățile de lideri ale tinerilor prin facilitarea de experiențe internaționale, atât personale, cât și profesionale. AIESEC este prezentă în România din 1990, azi fiind activă în 13 orașe, respectiv 14 filiale locale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.