BRAVOO: Laureat cu premiul Latücht la Festivalul European de Film Documentar „Dokumentart”!

0

DOCUMENTARUL MARIALAUREAT CU PREMIUL LATÜCHT LA FESTIVALUL EUROPEAN DE FILM DOCUMENTAR „DOKUMENTART”

Maria_2Maria, cel mai recent documentar semnat de Claudiu Mitcu, a fost laureat cu premiul Latücht, acordat de Ministerul Educației, Științei și Culturii din landul german Mecklenburg – Pomerania Inferioară în cadrul Festivalului European de Film Documentar „DokumentART”, ce a avut loc între 18 și 22 octombrie 2013. Premiul, în valoare de 5.000 euro, a fost acordat pentru „un film de excepție care utilizează la perfecție posibilitățile creative ale genului”.

O poveste extrem de emoționantă despre ultimele ore din viața unei bătrâne căreia rudele și prietenii îi pregătesc cea din urmă călătorie, Maria este cel de-al 5-lea documentar al lui Claudiu Mitcu și a fost prezentat, până acum, în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film Documentar „Visions du Reel” și a Festivalului de Film de la Cracovia, precum și în cadrul secțiunii conmpetitive „Zilele Filmului Românesc” din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Maria este o producție independentă Wearebasca. Montajul e semnat de Ioachim Stroe iar muzica de Luiza Zan.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.