BRAVOO: Laureat cu premiul Latücht la Festivalul European de Film Documentar „Dokumentart”!

0

DOCUMENTARUL MARIALAUREAT CU PREMIUL LATÜCHT LA FESTIVALUL EUROPEAN DE FILM DOCUMENTAR „DOKUMENTART”

Maria_2Maria, cel mai recent documentar semnat de Claudiu Mitcu, a fost laureat cu premiul Latücht, acordat de Ministerul Educației, Științei și Culturii din landul german Mecklenburg – Pomerania Inferioară în cadrul Festivalului European de Film Documentar „DokumentART”, ce a avut loc între 18 și 22 octombrie 2013. Premiul, în valoare de 5.000 euro, a fost acordat pentru „un film de excepție care utilizează la perfecție posibilitățile creative ale genului”.

O poveste extrem de emoționantă despre ultimele ore din viața unei bătrâne căreia rudele și prietenii îi pregătesc cea din urmă călătorie, Maria este cel de-al 5-lea documentar al lui Claudiu Mitcu și a fost prezentat, până acum, în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film Documentar „Visions du Reel” și a Festivalului de Film de la Cracovia, precum și în cadrul secțiunii conmpetitive „Zilele Filmului Românesc” din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Maria este o producție independentă Wearebasca. Montajul e semnat de Ioachim Stroe iar muzica de Luiza Zan.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează