Bravo domnule Politist!

0

Industria de film românească produce din nou performanţă pentru România! După ce a adus foarte multe aplauze la Cannes, filmul „Politist, adjectiv” ne va reprezinta la competiţia pentru Oscar 2010! Oare autorităţile de pe la noi cu ce ajută această industrie?
„Cel mai titrat film romanesc al acestui an, „Politist, adjectiv” a fost ales sa ne reprezinte la competitia pentru Oscar 2010, de catre un juriu format din critici de specialitate.
„Din punctul meu de vedere, este filmul cu cel mai mare potential sa traverseze Oceanul. Este filmul romanesc care a luat cele mai multe premii si a fost cel mai vizibil in circuitul festivalier. Porumboiu este cunoscut in SUA si cu <A fost sau n-a fost>. <Politist, adjectiv> are sanse la competitia de anul viitor, date fiind cronicile favorabile din presa americana.”‘

Politist, adjectiv” prezinta povestea unui tanar politist din provincie, care isi pierde increderea chiar in legile pe care trebuie sa le aplice. Protagonistul peliculei este Dragos Bucur, care joaca alaturi de Vlad Ivanov si Cosmin Selesi. Filmul a fost lansat in luna iunie in cinematografele din Romania, scrie site-ul 9am.

hartie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează