Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRAȘOV: Weekendurile 16-17 şi 23-24 Mai aduc peste 900 de posturi vacante

0

Weekendurile 16-17 şi 23-24 Mai aduc peste 900 de posturi vacante, în trei dintre cele mai căutate domenii.

Banca de Joburi_afis

Weekendurile 16-17 şi 23-24 Mai aduc peste 900 de locuri de muncă în trei dintre cele mai căutate domenii: Turism/ HoReCa Marea Britanie, Muncitori depozite Marea Britanie şi Personal vânzări Marea Britanie şi Germania. Banca de Joburi oferă cunoscătorilor de limba engleză cu atitudine bună şansa de a acumula câştiguri semnificative accesând unul din posturile scoase la concurs, totul cu costuri minime, la sigur şi cu acte în regulă.

Peste 900 de locuri de muncă sunt scoase la concurs în luna Mai de către companii de renume din Marea Britanie şi Germania, prin reprezentantul lor unic în România, Banca de Joburi. Pentru a fi selectaţi candidaţii trebuie să îndeplinească doar 2 condiţii: să cunoască limba engleză la nivel conversaţional şi să aibă atât o atitudine bună cât şi să fie muncitori. Persoanele cu experienţă prezintă un avantaj în faţa companiilor din străinătate, însă sunt acceptaţi şi candidaţii fără experienţă.

Celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă în străinătate, Banca de Joburi le propune următorul calendar:

Sâmbătă, 16 Mai 2015 – Târg de joburi în domeniul Turism/ HoReCa Marea Britanie – www.bancadejoburi.ro/content/view/targ-joburi-horeca-uk-16mai2015

Termen-limită înscriere: până la data de 13 Mai 2015, ora 12:00.

Duminică, 17 Mai 2015 – Târg de joburi în domeniul Vânzărilor în Marea Britanie şi Germania – www.bancadejoburi.ro/content/view/targ-joburi-vanzatori-anglia-germania-17mai2015

Termen-limită înscriere: până la data de 14 Mai 2015, ora 12:00.

Sâmbătă şi Duminică, 23-24 Mai 2015 – Târg Joburi în domeniul muncii necalificate (Lucrători depozite Marea Britanie) – www.bancadejoburi.ro/content/view/targ-joburi-depozite-uk-23mai2015

Termen-limită înscriere: până la data de 21 Mai 2015, ora 12:00.

Participanţii la Târgurile de joburi se bucură de următoarele avantaje:

Sprijin în redactarea CV-ului: consultanţii noştri se asigură în prealabil că CV-ul participantilor este structurat corect, pune în evidenţă calităţile candidaţilor şi este actualizat la zi.

Informaţii complete: participanţii au şansa de a participa la prezentări extensive ale posturilor şi de a intra în dialog direct cu reprezentanţii din România ai companiilor străine.

Costuri minime cu agenţia: pentru a uşura dpdv financiar plecarea candidaţilor Banca de Joburi nu percepe tarif de mediere candidaţilor selectaţi, în cazul a două dintre cele trei Târguri.

Cuplurile binevenite: cuplurile/ prietenii au posibilitatea să lucreze la aceeaşi companie şi să fie cazaţi împreună.

Târgurile sunt organizate în parteneriat cu companii din sectoarele Turism/ HoReCa, Vânzări şi Depozite, colaboratori de tradiţie ai agenţiei de recrutare şi plasare personal Banca de Joburi şi la care au fost trimişi până în prezent sute şi chiar mii de candidaţi. Locaţia şi ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final. Pentru detalii complete despre eveniment şi procedura de înscriere candidaţii pot accesa link-urile de mai sus. Persoanele care doresc să vizioneze imagini de la ediţiile trecute ale Târgurilor de joburi organizate de Banca de Joburi în diverse domenii pot accesa aceste link-uri: www.bancadejoburi.ro (pentru material video), www.bancadejoburi.ro/content/view/poze-targ-joburi-lucratori-depozite-anglia-mai (Târgul de joburi pentru Lucrători în depozite Anglia, Braşov Mai 2014) si www.bancadejoburi.ro/content/view/targ-joburi-turism-bucuresti-februarie (Târgul de joburi pentru Turism Grecia şi Cipru, Bucureşti Februarie 2014).

La acest eveniment sunt acceptaţi candidaşi din întreaga ţară cât şi din Republica Moldova dacă deţin paşaport românesc, cu vârsta minimă de 18 ani. Pentru informaţii suplimentare despre Târgurile de joburi din luna Mai, precum şi despre serviciile Banca de Joburi ne puteţi contacta la numerele de telefon 0268 311 547/ 0368 412 996 şi la adresa de mail adriana@bancadejoburi.ro.

Parteneri ai evenimentului: HotNews.ro, OrdineaZilei.ro, Viva FM Suceava, Impact FM, Smile Media, MyJob.ro, RomaniaPozitiva.ro, Tjobs.ro

Despre noi

Banca de Joburi este o agenţie de ocupare a forţei de muncă în străinătate, cu sediul central în oraşul Braşov, România şi cu o vechime de 14 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe lângă medierea de locuri de muncă în străinătate, compania noastră oferă consiliere, orientare in carieră, pregătirea tuturor formelor legaleşsi monitorizarea candidaţilor pe întreaga durată a contractelor, oferind un serviciu de asistenţă continuă. Fiind una din cele mai active şi longevive agenţii de recrutare şi ocupare a forţei de muncă din România, Banca de Joburi este dedicată creării constante a noi oportunităţi legale de angajare în străinătate. În luna Septembrie 2013 Banca de Joburi a lansat cu succes prima reţea de franciză din domeniul recrutării şi plasării forţei de muncă în străinătate cu capital 100% românesc, pentru ca dumneavoastră  să beneficiaţi de serviciile Banca de Joburi şi în oraşul dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre Banca de Joburi precum şi despre cele 3 Târguri de joburi din luna Mai accesaţi www.bancadejoburi.ro.

Website: www.bancadejoburi.ro

Facebook: www.facebook.com/bancadejoburi

Twitter: https://twitter.com/BancaDeJoburi

Google+: https://plus.google.com/b/115496019576157945102/115496019576157945102/posts

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.