Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, activă în Bucureşti, Cluj Napoca şi Timişoara, a realizat un top cu cele mai populare destinații solicitate de clienţii săi, în România, la nivelul întregului an 2019

0

Retrospectiva Bolt 2019 confirmă faptul că românilor le plac călătoriile
şi marile Revelioane populare

Bucureşti, 30.12.2019 – Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, activă în Bucureşti, Cluj Napoca şi Timişoara, a realizat un top cu cele mai populare destinații solicitate de clienţii săi, în România, la nivelul întregului an 2019 şi de Revelion. 

La nivelul întregului an, pe primul loc în preferințele utilizatorilor aplicației se află Aeroportul Henri Coandă din București, acesta fiind urmat de Gara de Nord. În top se află în continuare Iulius Mall din Cluj-Napoca, Mall-ul Park Lake din București și Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca. 

Lungimea medie a unei călătorii cu o mașină Bolt a fost în București de 7,2 km, în timp ce în Cluj Napoca a fost de 4,6 km și în Timișoara de 4,5 km. La acest capitol, valorile din România se apropie de cele din Statele Unite, mai precis din New York. Majoritatea călătoriilor Bolt sunt în oraș, pe distanțe relativ scurte.

Retrospectiva 2019 este completată cu informații despre cele mai populare destinații de Anul Nou. Pe baza statisticilor călătoriilor Bolt din 31 decembrie 2018, utilizatorii din România au apelat la serviciile de ride-hailing pentru a sărbători Revelionul în marile pieţe ale oraşelor. Astfel în Bucureşti, cele mai solicitate destinaţii au fost Piaţa Constituţiei, Romexpo şi Piaţa Revoluţiei, adică locurile în care bucureştenii se reunesc pentru a sărbători în număr mare trecerea dintre ani, iar în Cluj Napoca şi Timişoara, tot zonele centrale au fost cele mai populare locuri de sărbătoare.

Utilitatea serviciilor noastre creşte exponenţial de sărbători”, a declarat Cristian Sălceanu, directorul de operațiuni Bolt România, „când clienţii de ride hailing vor să se simtă bine, să petreacă alături de cei dragi, fără grija că mai au de condus dinspre şi spre casă. Şoferii parteneri și echipele Bolt se pregătesc din timp și lucrează ca să menţină timpul de aşteptare în limite rezonabile, indiferent de intervalul orar în care se fac solicitările, şi se asigură că toţi clienţii ajung în condiții bune la destinație. De altfel, şi prestaţia lor foarte bună din perioada sărbătorilor contribuie la faptul că şoferii noştri au printre cele mai bune calificative din industrie”, a adăugat acesta. 

La nivel european, Bolt a analizat numărul total de curse realizate în fiecare țară în timpul celor 48 de ore dintre 31 decembrie 2018 și 1 ianuarie 2019. Pe baza acestor date, a realizat un top în ceea ce privește mobilitatea la graniţa dintre ani, iar România se află pe locul al 8-lea. 

  1. Franţa

  2. Estonia

  3. Letonia

  4. Slovacia

  5. Lituania

  6. Polonia

  7. Cehia

  8. România

  9. Portugalia

  10. Croaţia

Despre Bolt

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise. Bolt are 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Mai multe informații: www.bolt.eu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.