Bicicliști români, in premieră la Giro d’Italia

0

Pentru prima oară, un grup de suporteri români vor fi prezenți anul acesta la Turul Italiei pentru a-și suține cicliștii favoriți. Agenția de turism Enjoy Transylvania oferă pasionaților de ciclism posibilitatea de a urmări a 95-a ediție a Giro d’Italia chiar la fața locului, pedalând în munții Dolomiți.

Între 21 și 29 mai, bicicliștii români îi vor vedea “pe viu” pe frații Schleck și vor pedala pe urmele legendarilor campioni Marco Pantani, Alberto Contador sau Fausto Coppi pe cele mai cunoscute cățărări. Printre ele, Selvio – șoseaua de altitudine despre care englezii de la Top Gear spuneau până nu demult că este „the most beautiful road in the world”. În total: 5 zile de Turul Italiei, 10 cățărări și marele final din piața Domului din Milano.

Detaliile complete despre excursie pot fi găsite pe site-ul:

www.cyclingtrips.wordpress.com .

Ediția din 2012 a Turului Italiei se anunță a fi una dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani. Organizatorii au programat legendarele cățărari Stelvio și Mortirolo chiar în penultima etapă, urmată de un contratimp individual pentru finishul de la Milano. Lupta finala dintre favoriți se va da până în ultima clipa în fața a sute de mii de suporteri, printre care și cicloturiștii români participanți la această excursie.

ENJOY Transylvania este o agenție turoperatoare, specializată în vacanțe active (cicloturism sau mers pe jos), în țară sau strainatate. În pachetul excursiei sunt incluse transportul, cazarea cu mic dejun, ghidul turistic, asistența tehnică pe trasee și transportul bicicletelor.Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează