Bicicliști români, in premieră la Giro d’Italia

0

Pentru prima oară, un grup de suporteri români vor fi prezenți anul acesta la Turul Italiei pentru a-și suține cicliștii favoriți. Agenția de turism Enjoy Transylvania oferă pasionaților de ciclism posibilitatea de a urmări a 95-a ediție a Giro d’Italia chiar la fața locului, pedalând în munții Dolomiți.

Între 21 și 29 mai, bicicliștii români îi vor vedea “pe viu” pe frații Schleck și vor pedala pe urmele legendarilor campioni Marco Pantani, Alberto Contador sau Fausto Coppi pe cele mai cunoscute cățărări. Printre ele, Selvio – șoseaua de altitudine despre care englezii de la Top Gear spuneau până nu demult că este „the most beautiful road in the world”. În total: 5 zile de Turul Italiei, 10 cățărări și marele final din piața Domului din Milano.

Detaliile complete despre excursie pot fi găsite pe site-ul:

www.cyclingtrips.wordpress.com .

Ediția din 2012 a Turului Italiei se anunță a fi una dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani. Organizatorii au programat legendarele cățărari Stelvio și Mortirolo chiar în penultima etapă, urmată de un contratimp individual pentru finishul de la Milano. Lupta finala dintre favoriți se va da până în ultima clipa în fața a sute de mii de suporteri, printre care și cicloturiștii români participanți la această excursie.

ENJOY Transylvania este o agenție turoperatoare, specializată în vacanțe active (cicloturism sau mers pe jos), în țară sau strainatate. În pachetul excursiei sunt incluse transportul, cazarea cu mic dejun, ghidul turistic, asistența tehnică pe trasee și transportul bicicletelor.Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează