Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Beesers, prima aplicație mobilă pentru îngrijiri medicale în siguranță la domiciliu

0

Pe fondul pandemiei și a mobilității limitate start-up-ul local Beesers a dezvoltat o platformă software care ajută utilizatorii să găsească rapid și eficient personal medical specializat care oferă îngrijiri la domiciliu în condiții de maximă siguranță.

Clinicile partenere care pot fi contractate prin intermediul platformei oferă printre altele servicii de testare RT-PCR COVID-19 la domiciliu. Utilizând tehnologii moderne, aplicația este proiectată să aducă la un loc prestatorii specializați de servicii medicale și persoanele care au nevoie de acestea la domiciliu.

Serviciile oferite pot fi comandate facil prin intermediul aplicaţiei mobile care este disponibilă în Google Play și App Store și sunt dedicate cu precădere persoanelor care nu locuiesc în același oraș sau țară cu părinții sau bunicii cărora vor să le asigure suport medical specializat.

Nevoia de siguranță și îngrijire a părinților este demonstrată de altfel și prin natura primelor comenzi primite pe aplicație. În prima lună de la lansare au fost solicitate cu precădere testele RT-PCR COVID-19 la domiciliu și sesiuni de kinetoterapie pentru cei care lucrează la birou.

Platforma oferă utilizatorului posibilitatea de a alege servicii de top oferite de clinicile medicale partenere care sunt acreditate să furnizeze servicii medicale la domiciliu cum ar fi :

  • recoltări pentru testul COVID-19
  • injecţii
  • kinetoterapie și masaj
  • diagnoză

Ovidiu Tuduruţă, partener Beesers: „Povestea pleacă de pe la mijlocul anilor 2000, când familia mea a decis ca mama să ia calea străinătăţii şi la vremea respectivă să îngrijească vârstnici. După câţiva ani mi-am dat seama că acest tip de serviciu creează două direcţii care pot genera un proiect antreprenorial – pe de-o parte avem distanţa dintre românul din diaspora şi cei dragi lui de acasă şi la un moment dat un soft poate să şteargă distanţa dintre aceştia, şi pe de altă parte tot în diaspora a trecut testul timpului şi s-a profesionalizat o echipă vastă de români – specialişti în îngrijiri medico-sociale la domiciliu.“

Ne propunem să livrăm publicului larg servicii medicale performante, obtinuțe prin câteva click-uri și într-o manieră a trasabilității printr-o platformă unde beneficiarul poate găsi cea mai bună și sigură ofertă câștigând timp față de căutarea individuală prin Google”, mai spune Ovidiu Tuduruţă.

*Toți colaboratorii prezenți în platformă sunt personal medical certificat de Ministerul Sănătații și cu o practică semnificativă în mediul de stat sau privat. Este garanția pe care aplicația Beesers o oferă utilizatorilor care vor să se asigure că persoana apropiată este în siguranță și se află în mâinile unui profesionist care poate oferi un consult de specialitate dacă este nevoie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.