Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BBC Knowledge va difuza în premieră documentarul „Copiii zăpezii”

0

Copiii zăpezii

BBC Knowledge va difuza în premieră, duminică, 21 decembrie, de la ora 19:50, Copiii zăpezii – un documentar emoționant care îi duce pe spectatori într-o călătorie magică în jurul lumii pentru a afla cum învață să supraviețuiască puii de animale în cel mai dur anotimp al anului.

Snow Babies

Imaginile uimitoare ale Unității de Istorie Naturală BBC oferă o perspectivă unică asupra vieții acestor animale și a familiilor lor, dramatizând povestea fiecărui personaj pe măsură ce învață să se adapteze la scăderi bruște de temperatură, la schimbări de obiceiuri și la resurse de hrană limitate.

Documentarul urmărește bucuriile și necazurile acestor copii ai zăpezii din rândul pinguinilor imperiali, al maimuțelor de zăpadă, al renilor și vidrelor, pentru a afla în ce măsură aceștia pot supraviețui primului an de viață într-o lume din zăpadă și gheață, cu ajutorul venit din partea familiei și al prietenilor.

De la puii de urs polar ce părăsesc bârlogul pentru a intra în sălbăticie, până la lupii arctici de numai opt luni ce învață să vâneze în zăpadă și la maimuțele japoneze Macaque ce se încălzesc în izvoare fierbinți, vor reuși aceste mici vietăți să dobândească dexteritatea și puterea de care au nevoie pentru a trece de prima lor iarnă?

Snow Babies

Despre BBC Knowledge.

BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficţiune şi divertisment ştiinţific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi ştiinţă până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noştri, animăm discuţiile şi conversaţiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Telekom, Digi şi Orange TV.

Pentru mai multe informaţii despre lumea BBC Knowledge vizitaţi:
http://www.bbceurope.com/romania/
https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.