Banca Comercială Română a devenit sponsorul oficial al Lotului Național de Matematică al României

1

Banca Comercială Română (BCR) a semnat un parteneriat cu Societatea de Științe Matematice din România, prin care va sprijini pregătirea și participarea Lotului Național de Matematică la competițiile internaționale.

Prima astfel de competiție la care vor participa în cadrul parteneriatului este Olimpiada Internațională de Matematică, care anul acesta va avea loc între 3 și 13 iulie în Cape Town, Africa de Sud.

Olimpicii de azi, indiferent de materie, sunt liderii noștri de mâine: viitorii medici, profesori, ingineri sau antreprenori valoroși. Este datoria noastră de cetățeni corporativi, a întregii comunități de afaceri, să fim alături de ei și, astfel, să construim cu responsabilitate viitorul României. BCR susține Lotul Național de Matematică cu mândrie, dar mai presus de asta cu respect. Respect pentru muncă, dedicarea și seriozitatea acestor elevi și a profesorilor care îi îndrumă”, a declarat Sergiu Manea, Vicepreședinte Executiv Trezorerie, Piețe de Capital & Group Large Corporate, BCR.

Parteneriatul a fost semnat pe o perioadă de 2 ani, iar membrii Lotului Național vor fi susținuți de către BCR în tot ce înseamnă pregătire, deplasare și cazare la competiții internaționale. În plus, parteneriatul dintre BCR și Societatea de Științe Matematice din România își propune să promoveze, prin proiecte dedicate, tinerii valoroși ca modele de urmat.

Rezultatele acestor tineri au darul special de a ne reda încrederea în noi și în viitorul României. De asta, eu consider că aceste parteneriate înseamnă mai mult decât o susținere financiară punctuală. Ele sunt de fapt o investiție în construcția viitorului nostru, investiție pe care nu ne mai permitem să o amânăm” a declarat Radu Gologan, Președintele Societății de Științe Matematice din România și, de aproape 12 ani, coordonatorul Lotului.

Vestimentația membrilor lotului este asigurată de către Bigotti, care s-a alăturat demersului.

Susținerea Lotul Național de Matematică al României face parte dintr-o platformă mai amplă, prin care BCR, ca parte a strategiei sale de implicare în comunitate, susține liderii din domenii ca educația, antreprenoriatul, sau domeniul social, pentru ca aceștia să își poată îndeplini misiunea.

Logo BCR_banda_

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 562 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.200 de bancomate şi POS – 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. Aproximativ 46.000 de angajati deservesc 16.4 milioane de clienti in cadrul a 2.900 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La 31 martie 2014, Erste Group detinea active totale in valoare de 207,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 430,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52,4%.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Ne bucurăm că inițiativa noastră de a susține loturile de olimpici devine de interes și pentru alți sponsori. Împreună susținem performanța!

Comentează