Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BackPackYourLife: Din ce în ce mai mulţi români călătoresc, alegând destinații “off the beaten path”

0

Din ce în ce mai mulţi români calatoresc, din ce în ce mai mulți privesc dincolo de continentul nostru, alegând  destinații “off the beaten path”, dovedind că relaxarea, explorarea și aventura vin la pachet.

Aceasta este şi povestea lui Cristian Gherasim si a lui Cătălin Stăciulescu care au decis că El Saldavor si Nicaragua, destinații fascinante, chiar dacă mai puţin cunoscute românilor, vor reprezenta următoarele lor opriri. Obiectivul: explorare şi colectare de poveşti interesante, multe dintre ele documentate și pe canalul de youtube BackPackYourLife.

Prin aceasta ei vor să arate ca destinații îndepărtate, exotice și interesante, dar accesibile, reprezintă următorul pas pe care turiștii români sunt încurajați să-l facă.

Cristian Gherasim este PR consultant și freelancer pentru Euronews. Detalii despre el găsești aici. Catalin Stanciulescu este „Youtuber” și poți să îl vezi aici.  Aventura lor în El Saldavor si Nicaragua poți să o urmărești pe canalul de youtube BackPackYourLife.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.