Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Azi începe Maratonul NePădurilor. Semnează petiția și ajută-ne să protejăm pădurile!

0

Avem nevoie de ajutorul tău! Fără implicarea fiecăruia dintre noi, e greu să facem o schimbare.

Participă la reformarea din temelii a sistemului prin care ne protejăm pădurile. Avem nevoie de semnătura ta și de cât mai multe voci care să ducă mesajul mai departe.

Fii alături de noi și semnează petiția!

Ultra-maratonistului Andrei Roșu, în semn de solidaritate, va alerga în Maratonul NePădurilor între 5 și 7 octombrie. O cursă de mai mult de 100 de km, cu 2500 de metri diferență de nivel, printre 600 ha de păduri tăiate. Pe parcursul a trei zile, Andrei ne va aduce, virtual, mai aproape de problemă.

Urmărește-ne pe canalele Social Media, WWF și Andrei Roșu, vei vedea realitatea de la firul ierbii. Și nu vei mai putea închide ochii la ce se întâmplă.

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.