Azi este Ziua Internatională a Iei! La mulți ani!

1

Vezi detalii aici.

ie_sibiu

În mai puţin de un an, Ziua Universală a Iei s-a transformat într-un fenomen adoptat de întreaga planetă. 48 de ţări, 109 localităţi şi 143 de evenimente au celebrat simbolul românesc şi au pornit într-o călătorie spirituală, menită să redescopere valorile autentice, conectaţi prin semne universale, purtătoare de bine şi frumos.

www.facebook.com/LaBlouseRoumaine10

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar
    mihalcea george on

    DRAGII MEI ESTE VORBA DE ZIUA ,,IEI,, ADIKA ACEA BLUZA POPULARA CARE ESTE IMBRACATA DE CANTARETII DE MUZICA POPULARA , VAD CA MULTI FAC MAREA GRESEALA SI SIU ZIUA ,,LEI,SI NIMIK NU SE INTELEGE,VA ROG ATRAGETI ATENTIA SI EXPLICATI DESPRE CE ESTE VORBA , CU STIMA ,G,M.

Comentează