Avion supersonic românesc IAR-111 Excelsior fabricat de ARCA

1

ARCA (Asociaţia Română pentru Cosmonautică şi Aeronautică)  a fabricat o parte din avionul supersonic IAR-111 Excelsior. Aparatul o sa fie utilizat la lansarea rachetei spaţiale Haas II pentru competiţia Google Lunar X Prize.

Avionul supersonic românesc IAR-111 Excelsior are structura cabinei finalizată. Vezi cum arată – FOTO

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Acest avion are si capacitatea sa transporte oameni? Sau este facut doar pentru lansarea rachetei spaţiale Haas II pentru competiţia Google Lunar X Prize.

Comentează