Aveți o idee genială de inovare socială? Înscrieți-vă în competiția Serendino!

0

Aveți o idee genială de inovare socială? Înscrieți-vă în competiția#Serendino, până pe 15 aprilie și puteți câștiga banii cu care să o trasformați în realitate!

Sursa: aici.

Citește și alte informații de Bine despre România!

fundatia soros 2014

Serendino premiază invenții sau inovații, care au potențialul de a fi transformate în afaceri sau instrumente de susținere a antreprenoriatului social, cu precădere în comunitățile defavorizate.

Detalii despre competiție aici: www.serendino.ro și pe link-ul: soros.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează