Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aventură în Caucaz: 16 viitori lideri fac echipă la peste 3.000 m altitudine

0

România, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Moldova, Turcia și Ucraina își dau întâlnire la înălțime – 16 tineri din zona Mării Negre urcă până la 3.000 m altitudine în munții Caucaz cu un scop de comunicare și aventură comun.

Adventure Diplomacy anunță cel mai recent proiect montan și de diplomație de la finalul acestui an: Black Sea Network Project ce se va desfășura între 16 și 23 octombrie 2015 în Georgia, cu punct de plecare Kazbegi, la 100 km distanță de capitala Tbilisi.

Lansare Black Sea Network Project

La conferința de presă premergătoare plecării, desfășurată miercuri în cadrul Universității Româno-Americane din București, organizatorii expediției au trasat coordonatele inițiativei alături de decanul locației gazdă și oficialii ambasadelor statelor cu membri implicați.

„Black Sea Network Project este echivalentul unei călătorii de cunoaștere a diverselor culturi și moduri de comunicare, explorare geografică și de testare a abilităților diplomatice într-un context tanar și promițător. Cei pe care i-am selectat au în comun dorința de a contribui la fundația leadership-ului contemporan. Nu au cu toții experiența dură a muntelui, dar sunt conștienți că au nevoie de condiții mai puțin comode pentru a experimenta imbinarea calitatilor de leader cu compromisurile evenimentelor dificile, pentru a lua cele mai bune decizii pentru echipa.”, a declarat Adrian Fako, co-fondator Adventure Diplomacy.

Cei 16 tineri lideri aleși pentru a escalada cât mai aproape de vârful Kazbeg au avut posibilitatea de a se înscrie cu CV și aplicație pentru a face parte dintr-o inițiativă europeană de cooperare diplomatică într-un cadru informal și provocator. Fiecare reprezintă țara de origine și promovează propriile convingeri în ceea ce privește leadership-ul și comunicarea eficientă.

Proiectul este susținut de Black Sea Trust, parte a German Marshall Fund of the United States.

Adventure Diplomacy este o inițiativă semnată Adrian Fako și Tiberiu Pintilie, ambii alpiniști și organizatori de expediții în Alaska, Himalaya, Pamir și Alpi.

Etapele Black Sea Network Project, dar și experiențele participanților pot fi urmărite pe www.blacksea.network și pe pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.