Avem unul dintre cele mai frumoase rauri din lume! Care? :)

0

Avem unul dintre cele mai frumoase rauri din lume! Care? 🙂

Dunarea a fost inclusa pe lista celor mai frumoase 5 rauri din lume! Topul este realizat de revista Forbes! Argumentele principale sunt legate de istoria locurilor parcurse de marele fluviu.

De-a lungul drumului sau catre Marea Neagra, Dunarea serpuieste prin cetati medievale, castele semete, situri istorice, care rivalizeaza cu cele mai bune experiente pe rauri din lume. Se pot face  croaziere care dureaza de la cateva ore la doua saptamani, pentru a explora tot ce are Dunarea mai bun de oferit.

Sursa: aici.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează