Avem sanse de redresare: exporturile si productia industriala arata o tendinta de crestere

0

Declaraţii relative optimiste ale Guvernatorului Bancii Nationale. „Economia are toate şansele să-şi reia creşterea în acest an. Gradual”, a spus guvernatorul BNR la o emisiune TVR.

Exporturile se vor îmbunătăţi şi că producţia industrială arată o tendinţă de creştere. Guvernatorul speră şi într-o îmbunătăţire a sectorului agricol. Cu toate acestea Isărescu a atras atenţia asupra faptului că optimismul românilor trebuie să fie extrem de prudent: „Nu un optimism legat de speranţe exagerate şi cu condiţia unui minim de răbdare. Observ chiar de la început de an un fel de nerăbdare, ca şi cum ne-am putea însănătoşi imediat”.

În privinţa crizei economice în afara graniţelor ţării, Isărescu nu este optimist: „Viziunea noastră este că fenomenele de criză vor continua în 2011, posibil în Europa chiar să se accentueze”. Citeşte mai multe informaţii despre declaraţiile Guvernatorului  pe site-ul realitatea.net

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează