Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AVEM FILANTROPI? Elevi calificati in finala unui concurs de robotica al NASA, nu pot participa la concurs din cauza lipsei banilor

0

LATER EDIT:

Au primit finanţare de la BRD ca să participe la finala unui concurs de robotică al NASA

Cei patru elevi din Timişoara calificaţi în finala unui concurs de robotică al NASA, dar care nu aveau bani pentru a merge în SUA au primit finanţare

Citeste mai mult: adev.ro/oj82h0

Potrivit unui comunicat de presa difuzat duminica de Inspectoratul Scolar Judetean Timis, echipa heRObotics a Liceului Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara, formata din patru tineri de la licee timisorene de top, au participat in perioada septembrie – decembrie 2016 si s-au calificat in finala Concursului  International Zero Robotics.

Sursa: hotnews.ro

Patru elevi din Timisoara, printre cei mai buni din lume in robotica, care au reusit sa se califice in finala unui concurs organizat de NASA si Agentia Spatiala Europeana, nu vor putea participa la concurs din cauza lipsei banilor necesari deplasarii si cazarii in SUA, scrie News.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.