Automobil romanesc fabricat in Maroc. Vezi noul model Dacia!

1

Dacia a publicat primele imagini oficiale cu noul model de familie Dacia Lodgy. Aceasta masina asamblata in Maroc cu piese din Romania va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie 2012.

Modelul Dacia Lodgy are o lungime de 4,5 metri, cu circa 30 de centimetri mai lung decât un Logan, şi este dotată cu 7 locuri. Conform companiei, numele – Lodgy – care aminteşte de englezescul „lodge”, este o trimitere directă la trăsătura sa esenţială: capacitatea de a găzdui o întreagă familie şi bagajele sale.

Sursa: text si foto zf.ro


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează