Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Autobiografia lui Nicolae Ceausescu” are o claritate magistrala!

0

Liberation: „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu are o claritate magistrala”. The Washington Post: „A fost cel mai fascinant film biografic prezentat in acest an la Cannes”. Variety: „Controversele de acasa sunt ca si sigure, la fel ca statutul lui de film-cult”

Hotnews.ro aduce in online vesti bune despre filmul romanesc „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu” !

„Autobiografia lui Nicolae Ceausescu” a avut primele proiectii romanesti la Festivalul Transilvania. Daca reactiile criticilor de la noi au fost pana acum vag amestecate, desi preponderent pozitive, criticii straini s-au intrecut in elogii. Revista franceza „Les Inrockuptibles” l-a numit „filmul politic si istoric cel mai deosebit prezentat anul acesta la Cannes.”

„Filmul de montaj al lui Andrei Ujica va intra pe ecranele romanesti in luna octombrie. Va fi distribuit de Voodoo Films, firma de distributie a lui Cristian Mungiu, care a mai adus pe ecranele din Romania „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, respectiv „Amintiri din Epoca de Aur”.

Via hotnews.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.