„Autobiografia lui Nicolae Ceausescu” are o claritate magistrala!

0

Liberation: „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu are o claritate magistrala”. The Washington Post: „A fost cel mai fascinant film biografic prezentat in acest an la Cannes”. Variety: „Controversele de acasa sunt ca si sigure, la fel ca statutul lui de film-cult”

Hotnews.ro aduce in online vesti bune despre filmul romanesc „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu” !

„Autobiografia lui Nicolae Ceausescu” a avut primele proiectii romanesti la Festivalul Transilvania. Daca reactiile criticilor de la noi au fost pana acum vag amestecate, desi preponderent pozitive, criticii straini s-au intrecut in elogii. Revista franceza „Les Inrockuptibles” l-a numit „filmul politic si istoric cel mai deosebit prezentat anul acesta la Cannes.”

„Filmul de montaj al lui Andrei Ujica va intra pe ecranele romanesti in luna octombrie. Va fi distribuit de Voodoo Films, firma de distributie a lui Cristian Mungiu, care a mai adus pe ecranele din Romania „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, respectiv „Amintiri din Epoca de Aur”.

Via hotnews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează