Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aurelia Costache, EY România, preia coordonarea serviciilor de automatizare inteligentă din regiunea EMEIA

0

Aurelia Costache este noul lider al serviciilor de automatizare inteligentă din cadrul EY EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa). Noua funcție este o recunoaștere a rolului strategic pe care l-a avut în promovarea soluțiilor de automatizare la nivel regional în ultimii cinci ani. Pe mai departe, Aurelia Costache va fi responsabilă cu extinderea acestor servicii la nivelul EMEIA.

În acest rol, îmi propun să promovez un cadru de colaborare pe bază de zone de expertiză în tehnologii de automatizare și Inteligență Artificială, pentru a asigura acces clienților la cele mai avansate soluții, care să susțină obiectivele strategice de afaceri în contextul de transformare pe care îl parcurgem, indiferent de zona geografică”, a declarat Aurelia Costache privind numirea sa în rolul de EY EMEIA Inteligent Automation Leader.

Sub conducerea Aureliei Costache, echipa de automatizare din România și-a câștigat poziția de lider regional, fiind implicată atât în proiecte de anvergură la nivel internațional, cât și în dezvoltarea de proiecte locale și în organizarea de evenimente de informare și educare a pieței (seria de conferințe anuale pe tema automatizării). Încă de la înființare, din 2016, Aurelia Costache a participat la dezvoltarea centrului de excelență EY pentru automatizarea proceselor, de la București, care servește atât piața locală, cât și pe cea globală în implementări de RPA, OCR, ML și chatbots, derulând peste 100 de proiecte în ultimii ani.

În contextul COVID-19, necesitatea transformării a adus în prim plan digitalizarea, nu doar ca o alternativă la modelele tradiționale de business, ci ca imperativ de continuitate a activității pe piață. Așa cum am dezbătut și în a 5-a ediție a conferinței de automatizare, organizată în format virtual anul acesta la începutul lunii octombrie, valoarea pe termen lung a automatizării a devenit cu atât mai evidentă cu cât digitalizarea a depășit sfera zonei de business și a cuprins toate aspectele societății: serviciile de administrație publică, serviciile medicale, educația și industria de divertisment fiind doar câteva exemple”, a spus Aurelia Costache.

Aurelia Costache are o experiență de peste 22 ani în domeniul consultanței și o expertiză care acoperă industriile financiar-bancară și telecom. În prezent, Aurelia Costache ocupă și poziția de Partener și Lider al Departamentului de Consultanță, EY România.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „Acest rol strategic, încredințat unuia dintre liderii noștri din România, reprezintă o realizare importantă pentru echipa locală, bazată pe eforturile susținute și pe angajamentul din ultimii ani de a avansa soluțiile de automatizare inteligentă la nivel regional și global. Prin această nouă structură, clienții EY din România vor putea beneficia mai rapid de accesul la resurse cu expertiză din EMEIA și EY Global și la soluții scalabile care să genereze valoare adăugată pe termen lung.

La nivel regional, EY EMEIA își consolidează echipa și resursele din sfera automatizării și a Inteligenței Artificiale, venind cu o abordare orientată pe valoarea pe termen lung pe care o pot adăuga soluțiile tehnologice. Tehnologia alături de oameni și de inovație reprezintă cei trei piloni principali ai strategiei globale NextWave prin care compania își propune să sprijine companiile în procesul de integrare a transformării digitale în strategia de dezvoltare pe termen lung. 

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, strategi şi tranzacţii, consultanţă către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

Despre seria de conferințe anuale de automatizare inteligentă

Anual, EY România organizează conferința de automatizare inteligentă în cadrul căreia dezbate împreună cu reprezentanții mediul de business din România impactul acestor tehnologii asupra mediului de afaceri și a societății în ansamblul său (înregistrările sunt disponibile aici).

Reprezentanți ai unor organizații internaționale relevante în mediul public vin în fața publicului din România cu prezentări ale noilor tendințe, cu viziunea lor asupra fenomenului automatizării ca motor de creștere economică pe termen lung, în demersul comun de creștere a gradului de înțelegere și de adopție a tehnologiilor aferente.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.