Aur si bronz la kaiac-canoe!

0

Vesti bune pentru sportul romanesc! Echipajul de canoe dublu al României, format din Silviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, a obţinut o medalie de aur în cadrul Campionatelor Europene de caiac-canoe din Spania.

„Aveam o echipă foarte bună atunci când eram antrenor şi erau oarecum de aşteptat aceste rezultate. Mă bucur că am lăsat în urma mea nişte băieţi talentaţi”. Ivan Patzaichin potrivit Gandul.info

Am vizitat si noi site-ul Federatiei Romane de Kaiac Canoe si am aflat urmatoarele rezultate.

Campionatele Europene de Seniori

Canoe dublu  500m –loc 1 Lazar Silviu Dumitrescu + Mihalachi Victor
Canoe dublu 1000m – loc 3 Lazar Silviu Dumitrescu + Mihalachi Victor
Canoe dublu 200m – loc 6 Lazar Silviu Dumitrescu + Mihalachi Victor
Kaiac 4 1000 m – loc 6 Traian Neagu+Iustin Porcarasu+ Vasile Stefan+Toni Ioneticu
Canoe simplu 1000m  – loc 6 Silviu Simioncencu
Canoe 4 1000m – loc 4 Silviu Simioncencu +Nicolae Bogdan+Mihail Simion+Florin Comanici

via kaiac.ro

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează