Aur pentru Romania in gimnastica, finala de la sol!

1

Marian Drăgulescu a câştigat medalia de aur în finala de la sol, la Campionatele Mondiale de gimnastică, competiție desfășurată la Londra!

„Marian Drăgulescu a intrat al treilea în finală, fiind notat cu 15.700 şi ocupând locul I din acel moment. Campion mondial în aceeaşi probă la ediţia din 2006 a Campionatelor Mondiale, gimnastul român nu a mai putut fi depăşit de concurenţi.”

Articolul complet este pe mediafax.ro

(foto Florin Ghindă)

sol

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.