Aur la spada

0

Ana Maria Branza a cistigat etapa de Cupa Mondiala de la Barcelona. Coechipiera ei, Simona Alexandru, s-a clasat a doua, scrie stiridebine.ro

Spadasinele au participat la finalul saptaminii la etapa de Cupa Mondiala de la Barcelona, de unde s-au intors cu doua medalii. Ana Maria Branza  si Simona Alexandru au fost medaliate cu aur in proba pe echipe de la Campionatul Mondial din 2010.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează