Aur la sol & performanta la gimnastica in Franta!

0

Gimnastele romance au obtinut performante foarte bune in cadrul Internationalelor de Gimnastica ale Frantei.

Gimnasta Sandra Izbasa a castigat medalia de aur la sol, Diana Chelaru s-a situat pe locul doi la sol si trei la sarituri, iar Ana Porgras a doua la barna, scrie MEDIAFAX.

La barna, Ana Porgras a obtinut medalia de argint, iar Diana Chelaru a fost notata la sarituri cu 14.016 si s-a clasat a treia.

Sursa: MEDIAFAX via 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează